Puszcza Bukowa - informacje, mapy, forum, galeria.

Logowanie

Sonda

Jak, według Ciebie, powinno wyglądać zagospodarowanie turystyczne leśnych obszarów w Puszczy Bukowej?

Witamy, Buczynowy Ludku
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Będzie Park Narodowy !
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Będzie Park Narodowy !

3 lata, 1 miesiąc temu Będzie Park Narodowy ! #261

• Paweł
  • Szaman (KK)
Poniższy tekst jest żartem Prima-Aprilisowym i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością ! (dodane przez autora po fakcie)

Stało się ! Ministerstwo Ochrony Środowiska wydało dyspozycję w sprawie utworzenia NADODRZAŃSKIEGO PARKU NARODOWEGO w skład którego wejdą SzPK Puszcza Bukowa i Park Krajobrazowy Doliny Dolnej Odry. Wreszcie na ochronę przyrody zostaną zadysponowane konkretne fundusze, zwiększy się też ilość strażników którzy zrobią porządek z wysypywaniem śmieci i crossowcami a nadleśnictwo będzie musiało się przyjrzeć dziesięć razy każdemu wycinanemu drzewu. Minusem będzie możliwość poruszania się TYLKO ! wyznaczonymi szlakami których może nawet ubyć. Więcej informacji jeszcze dziś wieczorem.
Ostatnio zmieniany: 3 lata, 1 miesiąc temu przez Paweł.

3 lata, 1 miesiąc temu O:Będzie Park Narodowy ! #262

• Chris
  • Pustelnik (KK)
Ciekawie będzie mieć Park Narodowy za oknem. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, wczoraj słyszałem odgłosy wystrzałów z doliny Odry. Z dnia na dzień pewnie się polujący nie przestawią, podobnie jak reszta szkodników. A co w takim przypadku z inwestycjami w PB? To nowe osiedle będzie stało na granicy parku narodowego?

PS. Hahahaha
Ostatnio zmieniany: 3 lata, 1 miesiąc temu przez Chris.

3 lata, 1 miesiąc temu O:Będzie Park Narodowy ! #264

• Drachim
  • Wędrownik
Spodziewam sie jakie beda te wieczorne, dodatkowe informacje

3 lata, 1 miesiąc temu O:Będzie Park Narodowy ! #267

• frugo
  • Włóczykij
Co Wy!!! Wszystkie okalające puszczę osiedla zostaną zaorane i zostaną posadzone na ich miejscu nowe drzewa

3 lata, 1 miesiąc temu O:Będzie Park Narodowy ! #268

• Drachim
  • Wędrownik
To znaczy, ze czeka mnie przeprowadzka?

3 lata, 1 miesiąc temu O:Będzie Park Narodowy ! #269

• Paweł
  • Szaman (KK)
Widzę że nie muszę już wyjaśniać natury tej pierwszokwietniowej rewelacji

2 lata, 1 miesiąc temu O:Będzie Park Narodowy ! #704

• skalops
  • Wędrownik
W ostatnich czasach mieszkam pod Poznaniem,zatem czasami bywam w wielkopolskim parku narodowym.Stwierdzam zatem że nasza puszcza bukowa o wiele bardziej zasługuje na miano parku narodowego.Wczoraj się dowiedziałem że nie można tam rozpalać ognisk w miejscach do tego stworzonych, oj brakuje mi puszczy bukowej brakuje
Ostatnio zmieniany: 2 lata, 1 miesiąc temu przez skalops.
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.51 sekundy