Puszcza Bukowa - informacje, mapy, forum, galeria.

Logowanie

Sonda

Jak, według Ciebie, powinno wyglądać zagospodarowanie turystyczne leśnych obszarów w Puszczy Bukowej?

Witamy, Buczynowy Ludku
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Gdzie moje auto?
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Gdzie moje auto?

1 rok temu Gdzie moje auto? #1433

• sargon1
  • Traper (KK)
Uwaga! Jeśli ktoś poszukuje swojego samochodu, to może to są jego części.
auto.jpg

auto1.jpg

1 rok temu Odp: Gdzie moje auto? #1449

• Zenon
  • Wędrownik
Ktos z milosnikow PB sie wkurzyl na widok zaparkowanego auta i troche je rozmontowal )

SD gdzies w TV pokazywali jak inne lesnictwa korzytaja z "ukrytych kamer" i nagrywaja przestepcow smiecacych w lesie a potem tylko wniosek do sadu o mandat... podobno kamerki sie szybko zwrocily.

10 mies., 2 tyg. temu Odp: Gdzie moje auto? #1991

• sargon1
  • Traper (KK)
Uwaga! Właściciel "właściciel" pojazdu o numerach... proszony jest o zabranie swojej tablicy.
Załączniki:

10 mies., 2 tyg. temu Odp: Gdzie moje auto? #2011

• mikesz
Jak w tytule wątku "Gzie moje auto".
Może tu
91.jpg

92.jpg

93.jpg

94.jpg

9 mies., 3 tyg. temu Odp: Gdzie moje auto? #2099

ostatnio bawię się w geotagowanie zdjęć (wersja niskobudżetowa czyli navi + aparat fotograficzny) choć w tym przypadku wystarczy ręcznie dodać położenie i przesłać do Straży Miejskiej czy innej instytucji niech uprzątną wrak zanim coś z niego wycieknie ...

9 mies., 3 tyg. temu Odp: Gdzie moje auto? #2100

• mikesz
P_Jedrzejczak napisał:
choć w tym przypadku wystarczy ręcznie dodać położenie i przesłać do Straży Miejskiej czy innej instytucji niech uprzątną wrak zanim coś z niego wycieknie ...

TAK. Już ja widzę jak pędzą na złamanie karku aby usunąć wrak. Nie dość, że trudno się dodzwonić (słuchanie melodyjek - a licznik bije) to jeszcze może mam im buty wylizać żeby raczył ktoś d***sko podnieść i zainteresować się zgłoszeniem...

9 mies., 3 tyg. temu Odp: Gdzie moje auto? #2101

więcej wiary w słowo pisane .-)
ja klepie maila z dokładnym opisem ew. zdjęciem i jako adresata wrzucam Straż Miejska (prawobrzeże), lokalnego dzielnicowego dla informacji (Majowe) plus jedna z lokalnych gazet, GS, Wyborowa albo Kurier do wyboru, najdłuższy czas oczekiwania to 2 tygodnie czyli po prostu express

9 mies., 3 tyg. temu Odp: Gdzie moje auto? #2102

• mikesz
P_Jedrzejczak napisał:
więcej wiary w słowo pisane

Jak to się robi to akurat wiem, tylko, hmmm, tak jakoś nie mam ochoty

9 mies., 3 tyg. temu Odp: Gdzie moje auto? #2103

przełam się bo jak coś się wyleje z tego trupa np płyn hamulcowy, olej itp albo jakiś dekiel go podpali to będziesz miał wyrzuty sumienia ...

9 mies., 3 tyg. temu Odp: Gdzie moje auto? #2104

• mikesz
Zauważ proszę, że post ze zdjęciami dodałem trzy tygodnie temu. Więc nie jestem pewny czy jeszcze tam stoi. Miałem dziś wyskoczyć na grzyby w ową okolicę ale sam widzisz jaka jest pogoda, więc nie ma pewności czy jeszcze tam stoi.
Wyrzuty sumienia??? a niby dlaczego???

Ok, wyprowadzę cię z błędu, sory bo zabrzmi to ostro.
Mam to w d****.
Są od tego odpowiedzialne służby, biorą kasę z naszych kieszeni. Siedzą i pierdzą w stołki a tak naprawdę nic nie robią. Na dokładkę zaczynają narzekać bo ukrócili im służbowe samochody i paliwo. Nie dostają firmowych ciuchów i butów Chiruca. Bo co? bo już nie podlegają pod struktury mundurowe. Więc trza narzekać, że etatów za mało, że kasy mało na to czy owo.
I wyobraź sobie, że wiem co mówię bo owe narzekania miałem okazje słyszeć osobiście...

9 mies., 3 tyg. temu Odp: Gdzie moje auto? #2105

zauważyłem dlatego jestem prawie pewien, ze gdybyś to zgłosił zaraz po "znalezieniu" problem już zostałby rozwiązany i nie mielibyśmy teraz o czym pisać

no to zamień sobie tego złomka na ognisko, wtedy zareagujesz ?

ps osobiście nic nie sprawia mi większej radości niż "zmotywowanie" odpowiednich służb do działania a ich problemy ? no cóż mnie jako podatnika interesuje wyłącznie efekt końcowy ...

9 mies., 3 tyg. temu Odp: Gdzie moje auto? #2106

• mikesz
P_Jedrzejczak napisał:
no to zamień sobie tego złomka na ognisko, wtedy zareagujesz ?

Ech, przelewamy z pustego w próżne.
Za stary jestem żeby mi mówić co mam robić. Skończ wywód to nie ma sensu...
pozdrawiam, R.
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.62 sekundy